Perfectiunea, creativitatea si originalitatea sunt trei caracteristici de baza ce definesc casa de moda “Celebre”. Cu aceste caracteristici am plecat la drum inca de la inceputul activitatii si ne-au ajutat sa ne mentinem in top standardele pe piata modei Brasovene.

Rochiile de seara si rochiile de mireasa sunt concepute cu multa pasiune si fiecare creatie are farmecul ei aparte ce scoate in evidenta monograma luxului si a feminitatii. Pentru aceste minunate rochii de seara si rochii de mireasa folosim numai materiale si accesorii de cea mai buna calitate cum ar fi: delicatele matasuri, luxoasele brocarduri, catifele tesute cu fir de matase, dantele frantuzesti si nelipsitele accesorii Swarowsky.

Impreuna cu devotamentul si experienta personalului nostru calificat, realizam rochii de seara, rochii de mireasa si tinute “casual” personalizate pentru fiecare persoana in parte.
Pe viitor planuim sa raspundim in toata tara numele casei de moda “Celebre”, sa facem cunoscute creatiile noastre si astfel cautam colaboratori de pretutindeni.
In baza unei programari telefonice va asteptam cu drag sa concepem impreuna rochiile perfecte !

Cristina Coman
Designer & Owner